Hívjon most: 06 30 777-8210
Duguláselhárítás: Hívjon!

Válasszon minket!

  • Ingyenes kiszállás
  • Megbízhatóság és rugalmasság
  • Tiszta, igényes munkavégzés
  • Kedvező árak
  • Garancia
  • Éjjel-nappal hétvégén is

Dugulaselhárítás Debrecen

További települések

Szolgáltatásaink

Kamerás csatornavizsgálattal a rejtett hibák felderítésére

Amikor valószínűsíthető, hogy a csatornával van probléma - pl. a falak vizesedése, szennyvíz visszaszivárgása esetén -, a leghatékonyabb megoldás a kamerás csővizsgálat elvégeztetése. Ennek során pontosan feltérképezhető a teljes rendszer, azaz láthatóvá válnak a csövek legapróbb repedései, az illesztési problémák, a dugulások gócpontjai. A csőkamera segítségével egyszerűen meghatározható, hogy milyen javításokra lesz szükség, a felesleges és egyben költséges bontásoktól vagy az egész kert felásásától pedig megkímélhetjük magunkat.

A kamerás csatornavizsgálat napjaink egyik legkorszerűbb módszere, mely nem csak a már fennálló hibák megkeresésében hatékony, de kitűnő szolgálatot tesz akkor is, ha a ház alatt és körül futó vízvezeték rendszer állapotáról szeretnénk átfogó képet kapni. Azaz megelőzési céllal is használható, hiszen ha észrevesszük az egyébként rejtett helyen található meghibásodásokat, még időben elvégezhetjük a javításokat, mielőbb nagyobb kárunk keletkezne.

A kamerás csatornavizsgálatot minden esetben szakember végzi, aki ennek a professzionális eszköznek a segítségével bontás nélkül is megtalálja a dugulás pontos helyét. Ezenkívül láthatja azt is, ha a csövekben bárhol másutt probléma áll fenn, a szükséges javításokat így egyszerre és teljes körűen elvégezheti.

A kamerás csatornavizsgálat minden lakástulajdonos számára nagy könnyebbséget jelent, hiszen a csatornákban felmerülő dugulások és egyéb meghibásodások korábban szinte elkerülhetetlenül bontást, a csempék leverését vonták maguk után. Ezzel a modern eszközzel azonban a javításokat célirányosan lehet elvégezni bármilyen típusú - akár a legkisebb átmérőjű - cső esetében is. A száloptikás kamera a csatorna anyagától és méretétől függetlenül bárhol alkalmazható, a szakemberek egyik kedvelt és mindennaposan használt eszköze.