Hívjon most: 06 30 777-8210
Duguláselhárítás: Hívjon!

Válasszon minket!

  • Ingyenes kiszállás
  • Megbízhatóság és rugalmasság
  • Tiszta, igényes munkavégzés
  • Kedvező árak
  • Garancia
  • Éjjel-nappal hétvégén is

Dugulaselhárítás Debrecen

További települések

Szolgáltatásaink

Így törődjön vízcsöveivel a dugulás megelőzése érdekében!

Otthonunk számos területen törődést igényel annak érdekében, hogy megőrizze igazán otthonos légkörét és maximális kényelmet nyújtson nekünk. A rend megtartása, a takarítás, a portalanítás mind természetes dolgok, amit nap mint nap megteszünk, hiszen életterünk látható területein okoznak problémákat.

Ezzel szemben vízcsöveink láthatatlan helyeken bújnak meg a falakban, házunk alatt a mélyben. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne érdemelnének megfelelő figyelmet, ugyanis amennyiben nem törődünk velük, hamar megbosszulják.

Tudatos védelem könnyedén

A legfontosabb, hogy bármilyen óvintézkedést is választunk, mindig tudatosan és megfelelő odafigyeléssel alkalmazzuk őket. A szűrő használata például lehet kiemelten hasznos, de ha nem figyelünk oda, rengeteg kárt is okozhat. Igaz ugyanez a legváltozatosabb lefolyótisztító-szerekre is, de gyakorlatilag minden dugulásmegelőző óvintézkedésre.

A szűrő megfelelő használata a vásárlással kezdődik. Lehetőleg fém alapanyagú és nagylyukú szűrőt válasszunk: ez kevésbé porítja el a vizet, de ugyanúgy felfogja a nemkívánatos szennyeződéséket. Ennél is fontosabb azonban, hogy ne használjuk folyamatosan. Olyan alkalmakkor helyezzük csak a lefolyóba, amikor megvan a veszélye annak, hogy ételmaradékok, haj- és szőrszálak, illetve egyéb oda nem illő dolgok kerülnének a csövekbe. Ennek megfelelően használjuk mosogatáskor, borotválkozás, hajmosás vagy a házi kedvenc fürdetése során.

Lefolyótisztító szerek vs. forró víz

A dugulásmegelőzéshez hozzá tartozik a csövek falára lerakódó tisztítószerek, például mosogatószer, tusfürdő és egyebek feloldása a csövek faláról. Ehhez természetesen használhatunk bolti lefolyótisztító szereket, házi praktikákat, azonban minden esetben ügyeljünk arra, hogy a megfelelő arányban hígítsuk a tisztításhoz használt vegyi anyagokat és bolti szerek esetében szigorúan tartsuk be a flakonon található használati utasítást.

Ennél is hatékonyabb lehet a legegyszerűbb megoldás, a forró víz. Havonta egyszer öntsünk egy lábasnyi lobogó vizet minden lefolyóba, ez ugyanis képes arra, hogy feloldja a szennyeződéseket, anélkül, hogy újabb esetleges szennyeződést juttatna a rendszerbe, ráadásul semmi plusz kiadást nem jelent.