Hívjon most: 06 30 777-8210
Duguláselhárítás: Hívjon!

Válasszon minket!

  • Ingyenes kiszállás
  • Megbízhatóság és rugalmasság
  • Tiszta, igényes munkavégzés
  • Kedvező árak
  • Garancia
  • Éjjel-nappal hétvégén is

Dugulaselhárítás Debrecen

További települések

Szolgáltatásaink

Hogyan tároljuk a duguláelhárításhoz használt szereket?

Amikor házi módszerekkel próbálunk szembeszállni a dugulásokkal, többnyire vegyi anyagokat alkalmazunk. Ezek a legígéretesebbek a lefolyóban felhalmozódott szennyeződések feloldásában, segítségükkel akár szakember nélkül is megoldhatjuk a problémát. Ezeknek az anyagoknak a maradékai veszélyesek az emberre és a környezetre nézve is, ezért nem mindegy, hogyan tároljuk őket otthonunkban.

Amikor vegyszereket használunk, az első és legfontosabb dolog a használati utasítás követése. A terméken lévő tájékoztatóból információt kaphatunk az összetevőkről, a hatásokról és a tárolás megfelelő módjáról is. A leírtak betartása nagy segítséget nyújt ahhoz, hogy a baleseteket elkerülhessük. A vegyszereket soha ne töltsük más edénybe, mindig az eredeti flakonban tároljuk őket.

A legelterjedtebb folyadék állagú lefolyótisztítókon kívül kaphatók gél és por változatok is. A folyékony szereket ne tegyük ki meleg hőmérsékletnek, mert robbanásveszélyesek lehetnek és ne hagyjuk őket fagyni sem, mivel könnyen csomósodnak a hideg hatására és használhatatlanná válnak. A dugulások ellen készült erős vegyszerek általában biztonsági csomagolásban kaphatók, így a gyerekek nem tudják kinyitni őket, mégis jobb, ha elzárt helyen tároljuk, ahol biztosan nem tudnak hozzájuk férni.