Hívjon most: 06 30 777-8210
Duguláselhárítás: Hívjon!

Válasszon minket!

  • Ingyenes kiszállás
  • Megbízhatóság és rugalmasság
  • Tiszta, igényes munkavégzés
  • Kedvező árak
  • Garancia
  • Éjjel-nappal hétvégén is

Dugulaselhárítás Debrecen

További települések

Szolgáltatásaink

„Dugulásmentesen!”

Minden, amit a dugulásról feltétlenül tudnia kell

Dugulás szennyvízlefolyókban és gyűjtőcsatornákban fordul elő. Kiindulási pontja a lefolyó, de mondhatnánk a felhasználókat, az embereket is. Hiszen a lefolyóba kerülő szennyeződés és kosz egyedül az ember felelőssége. Más nem hibáztatható a beltéri dugulásért, csak a hanyagság, a kellő figyelem és gondoskodás hiánya. Az tény, hogy nagyobb méretű gyűjtőcsatornák szennyvízdugulását kizárólag szakemberek képesek megszüntetni kellő hatékonysággal és teljesítménnyel rendelkező elektronikai berendezések segítségével. Még szerencse, hogy az otthon használatos „nyomásgyakorló” eszközökkel, nagy nyomású mosókészülékekkel bárki maga is elvégezheti ezt a műveletet. Türelem és idő: ez a két tényező szükséges a siker eléréséhez.

A kérdés már csak az, hogy vajon mit és hogyan alkalmazzunk. Hiszen még az egyszerűbb háztartási boltban vagy barkács szaküzletben is olyan sok eszköz és technológia létezik, hogy az ember gyorsan eltévedhet a nagy kínálatban. Olyan sokféle vezetéktípus ismeretes, aminek tisztítását speciális gép végezheti el. A legjobb megoldás, ha a szaküzletben kikéri az eladó, értékesítő véleményét és tanácsát. Ő tudni fogja, hogy melyik vezetékszakasznál mit használjon, mit érdemes megvásárolnia. Flexibils tengely, hajtókarral felszerelve? Forgatható huzalmaró a legkacifántosabb részek elérésére, ahová nagy valószínűséggel ült be a kosz, piszok és egyéb makacs szennyeződés? Mi alkalmas szifonok és kádak mögötti tisztítására?

Ezek mind-mind speciális, szakmai kérdések, melyekben az eladó tud segítséget nyújtani. Benne nyugodtan, száz százalékosan megbízhat, hisz’ érti a dolgát. De feleslegesen ne vigye bele magát költségek kiadásba. Azt vásárolja meg, amire valóban szüksége van!

Kevesen gondolják, pedig a zsírfogó szifon…

Talán Ön sem gondolt még arra, hogy a dugulás okát, helyét a vezetéken belül valahol a zsírfogó szifon környékén kellene keresnie. Gondoljon bele: oda aztán teljes joggal beépülhet a zsíros massza, a dugulás gócpontja. És mivel a szifon érzékeny része a lefolyónak, nem állhatunk ”csak úgy” neki a tisztításának. Heves mozdulatok nélkül, nyugodtan kell a munkát elvégezni. Elsőként távolítsa el a szifon búráját. Majd enyhén vizes (jól kicsavart) törlőkendővel vagy ronggyal jó alaposan tisztítsa meg a tárgy teljes területét. Minden részt, szegmenst, és természetesen a sarkokat. Ha ezzel megvan, mindent állítson vissza az eredeti állapotba és nézze meg, hogy a tisztító munkát követően változott-e jó irányba a lefolyó működése. Ha érdembeli változás nem tapasztalható, az baj. Ez esetben nincs mit tenni: hívni kell a szerelőt!

„Oké, hívom. De kit keressek?”

Az egyik legfontosabb kérdés: a SZERELŐ. Hogy egyáltalán kit keressen az ember, kihez forduljon segítségért. Honnan tájékozódhat, milyen felületben bízzon? Mi azt tanácsoljuk, hogy elsősorban részesítse azokat előnyben, akik már jártak hasonló cipőben, mint Ön. Lehet, hogy a szomszédnak is volt nagy dugulása, amit egyedül képtelen volt elhárítani. Kérdezzen rá kollégák, ismerősök, barátok között. Könnyen elképzelhető, hogy nekik éppen van ilyen irányultságú szerelő ismerősük…

Egyébként a duguláselhárítók hivatalos elnevezése: vízvezeték- és vízkészülék szerelők. Mivel vizes blokkokkal foglalkoznak, a víz áramlását szolgáló vezetékeket, csőrendszereket jól ismerik (épületgépészet), ezek a szakértők tudni fogják, hol keressék a bajt. Falbontás, rongálás nélkül a modern kamerás diagnosztika, csővizsgálati eljárás segítségével a probléma gyökerét találják meg, a baj forrását veszik kezelésbe.

Alaposan kitisztítják így azokat a helyeket is, amit Ön nem lát. A dugulás oka, a szennyeződés csomó a falon túl rejtőzik. A duguláselhárításnak köszönhetően azonban nem csak a dugulástól szabadul meg, hanem a dugulás okozta kellemetlen szagoktól is. Dugulás nélkül az otthon egésze nagyobb komfortérzetet, stabilitást és tisztaságot áraszt magából.

Szakképzett, szimpatikus és hozzáértő szakembereket az ismerősök ajánlása mellett találhat az interneten is. Írja be a Google keresőbe, hogy „duguláselhárítás” és figyelje meg, hogy mennyi céget, magán vállalkozót fog megjeleníti a kereső.

Válassza azt, aki szimpatikus, aki referenciával rendelkezik, aki nem rejtett, hanem fix költségekkel dolgozik. A profi duguláselhárítókat hívhatja bátran még hétvégén is, elérhetőek lesznek!