Hívjon most: 06 30 777-8210
Duguláselhárítás: Hívjon!

Válasszon minket!

  • Ingyenes kiszállás
  • Megbízhatóság és rugalmasság
  • Tiszta, igényes munkavégzés
  • Kedvező árak
  • Garancia
  • Éjjel-nappal hétvégén is

Dugulaselhárítás Debrecen

További települések

Szolgáltatásaink

Beomlás a csatornadugulás következményeként

A legtöbbször a hétköznapi dugulásokat a konyhában vagy a fürdőszobában nem gondoljuk tovább, fel sem merül bennünk, hogy akár komoly következményekkel is járhat, ha a dugulás hosszú időn át, tartósan megmarad. Azért is érdemes szakembert hívni az egyébként banálisnak tűnő duguláshoz, hogy még idejében felismerje a lehetséges veszélyeket és csírájában tudja elfojtani a problémát.

Amikor a kertünkben azt látjuk, hogy a víz alámosta a járólapokat, az esővíz visszafolyása repedezetté tette a betont, legyintés helyett érdemes komoly figyelmet fordítani ezekre a beszédes jelekre. A föld kimosódása ugyanis beomlás veszélyével fenyeget, ami azonkívül, hogy a helyreállítás során óriási kiadásokat jelenthet, még balesetveszélyes is. Ha a gyökérbenövések csőtörést okoztak, a talaj akár hónapokon át vízben állhat, ennek következtében pedig nem ritkán több méter mély gödrök is kialakulhatnak a felszín alatt. Csak idő kérdése, hogy a föld mikor omlik be és legyen szó autóbejáróról vagy gyalogosok által használt járdáról, ez minden esetben rendkívül veszélyes.

Ha a szennyvízvezetékeket rendszeresen karbantartjuk és a dugulásokat az első riasztó jeleknél szakember segítségével megszüntetjük, nagy eséllyel megelőzhetjük a hasonló problémákat.