Hívjon most: 06 30 777-8210
Duguláselhárítás: Hívjon!

Válasszon minket!

  • Ingyenes kiszállás
  • Megbízhatóság és rugalmasság
  • Tiszta, igényes munkavégzés
  • Kedvező árak
  • Garancia
  • Éjjel-nappal hétvégén is

Dugulaselhárítás Debrecen

További települések

Szolgáltatásaink

A sűrített levegővel működő lefolyótisztító készülékek

Ha Önnek fontos a környezetvédelem és a környezettudatos életmód, akkor megfelelő választás lehet a sűrített levegővel működő lefolyótisztító, melyek nem csupán bizonyítottak már a duguláselhárítás területén, de mindenki számára megfelelő választásnak bizonyulnak és bizonyultak már eddig is. Jelen cikkünkben ezekről a termékekről esik majd néhány szó, így Olvasóink is megfelelő mennyiségű információt kaphatnak a témával kapcsolatban.

Ezen termékek egyik legnagyobb előnye, hogy semmiféle káros anyagot nem tartalmaznak és nem is bocsájtanak ki a használat során, ám ennek ellenére mégis hathatós segítéget nyújtanak dugulás esetén.

A használatuk rendkívül egyszerű. Miután szabaddá tettük a lefolyónyílásokat, a munkafej segítségével engedjünk sűrített levegőt az érintett területre és a túlnyomás elvégzi helyettünk a munka oroszlánrészét. Fontos azonban észben tartanunk, hogy noha önmagában ez a módszer nem okoz kárt a rendszerben, vegyi anyagok használata során óvatosan kell bánnunk a sűrített levegős megoldásokkal.

Alábbiakban sorra vesszük a módszer hátrányait és előnyeit, így a kevésbé tájékozott Olvasók is könnyedén el tudják dönteni, milyen termékek és elhárítási módszerek közül válasszanak!

A már említett vegyszermentes működés mindenképpen a sűrített levegő mellett szól, hiszen használat közben semmiféle sérülést nem okozhat. A legtöbb piaci termék ugyanis tartalmaz savat, lúgot a hatékony duguláselhárítás érdekében, ezek a kémiai anyagok pedig könnyedén okozhatnak bőrelváltozást, szembe kerülve pedig akár látáskárosodást is. És még nem is beszéltünk arról az eshetőségről, ha a környezetünkben élő gyermekek találják meg a vegyszereket és netalán játéknak nézik azt. Ebbe az eshetőségbe jobb bele sem gondolnunk, de a megelőzésre mindenképpen nagy hangsúlyt kell fektetnünk.

Korábban már beszéltünk arról, hogy amennyiben a duguláselhárítást vegyszerrel kezdjük el orvosolni, a sűrített levegő használatakor különösen oda kell figyelnünk. A csőben lévő vegyszerek ugyanis a levegő beáramlásakor kifröccsenhetnek és kárt tehetnek a szemünkben, bőrünkben. Ezen felül az illesztésre is oda kell figyelnünk, hiszen a fali vezetékek könnyen szétnyomódhatnak hibás illesztés esetén. Legyünk magabiztosak, de ugyanakkor figyeljünk oda a módszer használata során.

Amennyiben Ön otthonosan mozog a szerszámok világában, előfordulhat, hogy a garázsban lévő kompresszort is segítségül hívja a dughulás elleni küzdelem során. Ebben az esetben elegendő leszerelnie a mosogató szifont, a kompresszor csövét pedig bele kell szorítania a vezetékbe, természetesen roggyal körültekerve. Ezt követően fokozatosan adagolja a nyomást, míg a rendszer teljesen átjárhatóvá nem válik. A körültekintés ebben az esetben is fokozottan igaz, hiszen a csőben lévő esetleges korábbi vegyszerek felcsapódhatnak a sűrített levegő használata során.

Reméljük, hogy tanácsainkkal hozzá tudtunk járulni a sérülésmentes, hatékony duguláselhárításhoz.