Hívjon most: 06 30 777-8210
Duguláselhárítás: Hívjon!

Válasszon minket!

  • Ingyenes kiszállás
  • Megbízhatóság és rugalmasság
  • Tiszta, igényes munkavégzés
  • Kedvező árak
  • Garancia
  • Éjjel-nappal hétvégén is

Dugulaselhárítás Debrecen

További települések

Szolgáltatásaink

A legnépszerűbb vegyszerek

Dugulás esetén sokan nem szakemberhez fordulnak először, hanem megpróbálják maguk elhárítani a problémát, ilyen-olyan vegyszerek és módszerek segítségével. Ennek oka elsősorban a szakszerű segítség árában keresendő. Ha kicsit jobban körülnézünk és tudjuk, milyen módszerekkel háríthatjuk el a kisebb jellegű problémákat, akkor sok pénzt spórolhatunk. Alábbi cikkünkben a népszerű duguláselhárító vegyszerekről ejtünk néhány szót, abban a reményben, hogy sokaknak kellő segítséget nyújthatunk tanácsainkkal.

A piacon számtalan terméket találhatunk, melyek általában megfelelő segítséget nyújthatnak baj esetén. Mivel hatalmas a kínálat, sokszor a döntés sem túl könnyű. Sokan az interneten néznek körül, hiszen a tapasztalatokat sokszor fórumokon keresztül osztják meg az emberek és ez nekünk is segítségünkre válhat. A teljesség igénye nélkül most felsorolunk néhány vegyszert a legnépszerűbbek közül.

Nézzük először az egyik legelterjedtebb problémát, amely a fürdőszobában állhat fenn. A hajszálak és szőrszálak okozta dugulást kézzel igen visszataszító elhárítani, de segítségünkre lehet au eChemitat nevű granulátum, melyből már egy kevéssel is kiváló hatást érhetünk el. A szert a lefolyóba kell önteni, majd forró vízzel leöblíteni.

A Brilliance márkanéven futó folyadék szerves dugulások elhárításához lett kifejlesztve. Hatásfoka miatt a szakemberek is bátran ajánlják, hiszen negyed flakonnyi elegendő a tisztításhoz. Ebben az esetben is használnunk kell forró vizet, de az eredmény garantáltan nem marad el. Ha makacsabb dugulással van dolgunk, ismételjük meg az eljárást, így legtöbb esetben elkerülhetjük a szakember bevonását.

Az egyik legismertebb márka a Domestos, melyet takarításon kívül dugulások elhárítására is használhatunk, a benne lévő összetevőknek köszönhetően. A letapadt hajszálak és szőrszálak eltüntetésére kiváló termék; akár negyed óra alatt kifejti jótékony hatását.

A Chrisal Economic néven ismert termék használata egy kissé bonyolult, ám hatása annál jótékonyabb. A lefolyóba öntést követő 15-20 perc után kezd el hatni. Körültekintően kell használnunk, hiszen olyan erős maró hatása van, amely kárt okozhat a lefolyóban és a csövekben. Ha a lefolyó mellé öntjük, azonnal töröljük le, nehogy felmarja a zománcot!

Nézzük most a HG folyékony vegyszert, amelyet szintén a lefolyóba szükséges öntenünk, ám a forróvizes öblítés után néhányszor langyos vízzel is át kell mostnunk az érintett területet.

A Manta FLOW duguláselhárító is megfelelő lehet. Miután beleöntöttük a lefolyóba, várjunk 15-20 percet és öblítsük át vízzel a rendszert. Amennyiben csupán apróbb problémákkal küzdünk és nem nagy a baj, a termék villámgyorsan elhárítja a dugulást.

Amennyiben Ön környezettudatosan él és figyel a szennyeződésekre, tökéletes választás lehet az OPM nevű lefolyótisztító granulátum, amely bár rendkívül hatékony, mégsem tartalmaz túl sok környezetre veszélyes összetevőt.

Kissé mókás neve van a SEPTIFOS lefolyótisztítónak, mely azonban nem csupán elhárítja a gondokat, de a megelőzésben is hasznos szerepet játszik. Hatékonyan előzi meg, hogy a csőben található zsírok és szerves anyagok összeálljanak és emellett a kellemetlen szagokat is gyorsan megszünteti.

Az egyik legnépszerűbb termék a MrMuscle, melyet a tévében is előszeretettel reklámoznak. Népszerűsége nem véletlen, hiszen hatékonyan és gyorsan szünteti meg a dugulást, ám használata esetén körültekintőnek kell lennünk. Mivel a szer oldó hatása nagyon erős, ezért gumikesztyűt mindenképpen használnunk kell, ha a MrMuscle-t választjuk!

A magyar termékek közül elsősorban a SZI-TI néven futó, gél alapú terméket javasoljuk, mert a legtöbb lefolyótisztítónál sokkal erősebb és mindössze egyetlen kupaknyi elegendő a dugulás elhárításához.

Baktériumölő hatása és eredményessége miatt jó választás lehet a Tiret sűrű lefolyótisztító gél, ami nem csupán hatékony, de gyorsan alkalmazható termék. Egyszerűen használható és a megelőzésben is fontos szerepet játszik.

Jelen cikkünk csupán néhány népszerű terméket tárgyalt, természetesen a duguláselhárításhoz használható lehetőségek sora ezzel nem ér véget. Bármelyik terméket is válasszuk azonban, fontos néhány szempontot szem előtt tartanunk a hatékony és biztonságos használat érdekében.

Az első nagyon fontos szabály az, hogy ezeket a termékeket semmiképpen ne vegyítsük más termékekkel. Ebben az esetben ugyanis mérgező gázok szabadulhatnak fel és ez nem csupán ránk, de a környezetünkre is nagy veszélyt jelenthet. Az alacsonyan szálló gázok például rendkívül veszélyesek lehetnek a gyerekekre, hiszen fulladást és eszméletvesztést okozhatnak.

Emellett a tárolásr ais nagy hangsúlyt kell fektetünk. Mindenképpen tartsuk elzárva ezeket a veszélyes szereket, hogy gyermekeink, háziállataink ne férhessenek hozzá! Ügyeljünk arra is, hogy a biztonsági kupakok megfelelően legyenek a flakonra csavarva, a termékek használata esetén pedig biztosítsuk a megfelelő szellőztetést!

Reméljük, összeállításunk minden Olvasónk részére hasznos volt!